Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Tibo Mburi Xena Xenita Mp3

Xena Xenita 27x dilihat 1 tahun yang lalu
Xena Xenita - Tibo Mburi

Xena Xenita - Tibo Mburi

Download lagu Xena Xenita - Tibo Mburi Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Tibo Mburi
  • Artist: Xena Xenita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.14 MB
  • Duration: 05:26 menit
  • Hits: 27x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 03 July 2019
  • Diperbarui: 18 April 2020
Lirik Lagu Tibo Mburi :

Aku dewekan ning dalan prapatan
Sakwise kowe ngajak bubaran
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo dewe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Mlaku nem wulan aku iseh dewekan
Krungu kabar kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Kowe ngerti aku ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nanging Gusti duwe dalan liyo
Aku kudu lilo, aku kudu nerimo lan legowo)

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(Kowe kudu nerimo lan legowo)

Bagikan: