Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Tanpo Tresnamu Woro Widowati Mp3

Woro Widowati 132x dilihat 10 bulan yang lalu
Woro Widowati - Tanpo Tresnamu

Woro Widowati - Tanpo Tresnamu

Download lagu Woro Widowati - Tanpo Tresnamu Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Tanpo Tresnamu
  • Artist: Woro Widowati
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.08 MB
  • Duration: 04:18 menit
  • Hits: 132x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 09 February 2020
  • Diperbarui: 25 March 2020
Lirik Lagu Tanpo Tresnamu :

Biyen seneng bareng karo kowe
Biyen susah tetep karo kowe
Saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Nglalekno esem guyumu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu

Bagikan: