Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Sugeng Dalu Woro Widowati Mp3

Woro Widowati 95x dilihat 9 bulan yang lalu
Woro Widowati - Sugeng Dalu

Woro Widowati - Sugeng Dalu

Download lagu Woro Widowati - Sugeng Dalu Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Sugeng Dalu
  • Artist: Woro Widowati
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.13 MB
  • Duration: 05:25 menit
  • Hits: 95x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 28 December 2019
  • Diperbarui: 25 March 2020
Lirik Lagu Sugeng Dalu :

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati sing mbok paringi
Ora tak baleni

Bagikan: