Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Sampek Tuwek Woro Widowati Mp3

Woro Widowati 113x dilihat 9 bulan yang lalu
Woro Widowati - Sampek Tuwek

Woro Widowati - Sampek Tuwek

Download lagu Woro Widowati - Sampek Tuwek Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Sampek Tuwek
  • Artist: Woro Widowati
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.93 MB
  • Duration: 05:05 menit
  • Hits: 113x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 30 December 2019
  • Diperbarui: 25 March 2020
Lirik Lagu Sampek Tuwek :

Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku
Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji
Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Hu-whoa-ah
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku, oh
Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku
Wis tak angan-angan, kowe dadi pilihanku
Tenang, ra sah sepaneng, tenang, aku wis seneng
Rene, rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Ra sah nduwe roso aku ninggalno awak e dewe wis dadi siji
Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine, sayang-sayangan ning kene
Siji-sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng, mesem saben bengi
Gawe uripku, oh, mesem saben bengi

Bagikan: