Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Sepine Wengi (DJ Remix) Vita Alvia Mp3

Vita Alvia 62x dilihat 8 bulan yang lalu
Vita Alvia - Sepine Wengi (DJ Remix)

Vita Alvia - Sepine Wengi (DJ Remix)

Download lagu Vita Alvia - Sepine Wengi (DJ Remix) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Sepine Wengi (DJ Remix)
  • Artist: Vita Alvia
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.18 MB
  • Duration: 04:28 menit
  • Hits: 62x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 16 June 2020
  • Diperbarui: 16 June 2020
Lirik Lagu Sepine Wengi (DJ Remix) :

cobo sawangen langit wengi iki
kemerlip lintang nambahi kangene ati
opo ra kelingan naliko pacaran
koe nate janji ra bakal mbok blenjani

nanging saiki koe ono ngendi
tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

loro ati, mbok blenjani, loro ati

cobo sawangen langit wengi iki
kemerlip lintang nambahi kangene ati
opo ra kelingan naliko pacaran
koe nate janji ra bakal mbok blenjani

nanging saiki koe ono ngendi
tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

nanging saiki koe ono ngendi
tekomu tanpo semayan lungamu tanpo pamitan

neng kene aku ngenteni sliramu karo dedongo
mugo awakmu neng kono biso bahagio
aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Bagikan: