Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Pingin Sayang Vita Alvia Mp3

Vita Alvia 76x dilihat 9 bulan yang lalu
Vita Alvia - Pingin Sayang

Vita Alvia - Pingin Sayang

Download lagu Vita Alvia - Pingin Sayang Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Pingin Sayang
  • Artist: Vita Alvia
  • Genre: Dangdut
  • Size: 3.45 MB
  • Duration: 03:53 menit
  • Hits: 76x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 26 March 2020
  • Diperbarui: 27 March 2020
Lirik Lagu Pingin Sayang :

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Sak tenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
Esok awan bengi mung kebedo ati
Pengenku meng siji kowe tak impi impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Bagikan: