Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Mending Pedot (ft. Pendhoza) Via Vallen Mp3

Via Vallen 29x dilihat 8 bulan yang lalu
Via Vallen - Mending Pedot (ft. Pendhoza)

Via Vallen - Mending Pedot (ft. Pendhoza)

Download lagu Via Vallen - Mending Pedot (ft. Pendhoza) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Mending Pedot (ft. Pendhoza)
  • Artist: Via Vallen
  • Genre: Dangdut
  • Size: 3.26 MB
  • Duration: 03:34 menit
  • Hits: 29x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 06 April 2017
  • Diperbarui: 09 June 2020
Lirik Lagu Mending Pedot (ft. Pendhoza) :

janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
mubeng ra karuen
mikirke koe cah ayu (cah ayu)
sing nggawe pikiran
ning ngopo kok koyo ngene, mben dino tok sepeleke

opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
mung nglarani ati, pasrah karo sing Ilahi

uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo
ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso
mending pedot wae, golek tresno sing liyane

aku trimo pedot senajan rasane abot
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
ati wes ra biso neruske dalane crito
marang koe cah ayu mergo janji palsumu

wes cukup semen anggongku nyanding awakmu
senajan rasa tresno iseh ono mring sliramu
saiki koe lungo seko adohing mripatku
aku kudhu kuat senajan pisahan ro awakmu

ibarat tibo tasih ketiban ondo
wes loro tambah di sio-sio
opo koe kui wes ora mikir
timbang ngrasa’ke tresnomu aku trimo sumingkir

janji janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
nanging opo awak iki iseh tresno setengah mati

uwes cukup cukup cukup anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno tresno luwih becik koe lungo
ra iso tepo sliro, gawe atiku nelongso
mending pedot wae, golek tresno sing liyane

Bagikan: