Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Dalan Liyane Via Vallen Mp3

Via Vallen 286x dilihat 1 tahun yang lalu
Via Vallen - Dalan Liyane

Via Vallen - Dalan Liyane

Download lagu Via Vallen - Dalan Liyane Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Dalan Liyane
  • Artist: Via Vallen
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.33 MB
  • Duration: 04:43 menit
  • Hits: 286x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 11 March 2020
  • Diperbarui: 16 March 2020
Lirik Lagu Dalan Liyane :

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Bagikan: