Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Bojo Galak Via Vallen Mp3

Via Vallen 124x dilihat 1 tahun yang lalu
Via Vallen - Bojo Galak

Via Vallen - Bojo Galak

Download lagu Via Vallen - Bojo Galak Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Bojo Galak
  • Artist: Via Vallen
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.92 MB
  • Duration: 05:04 menit
  • Hits: 124x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 02 March 2018
  • Diperbarui: 18 March 2020
Lirik Lagu Bojo Galak :

Wis nasibe kudu koyo ngene Nduwe bojo kok ra tau ngapenake Seneng muring, omongane sengak Kudu tak trimo, bojoku pancen galak Saben dino rasane ora karuan Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno Yo wes ben nduwe bojo sing galakSenajan batinku ngampet ono njero dodo Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ning ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki Kliru sitik wae aku mesti diseneni Ameh dolan ro konco kok ora diolehke Senenange nuduh dikira lungo ro liyane Yen wes ngono aku mung bisa meneng Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng Di matamu aku iki ora tau bener Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Ibarate dele sing uwis dadi tempe Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane Abote nduwe bojo sing galak Lek ra keturutan senengane mencak-mencak Ra usah digetuni aku kudu kuat ati Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati Distel kendo wae, tak nikmati uripe Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi Tetep cinta senajan bojoku galak Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene

Bagikan: