Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Sewates Kerjo (Koplo Version) Syahiba Saufa Mp3

Syahiba Saufa 88x dilihat 9 bulan yang lalu
Syahiba Saufa - Sewates Kerjo (Koplo Version)

Syahiba Saufa - Sewates Kerjo (Koplo Version)

Download lagu Syahiba Saufa - Sewates Kerjo (Koplo Version) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Sewates Kerjo (Koplo Version)
  • Artist: Syahiba Saufa
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.36 MB
  • Duration: 04:46 menit
  • Hits: 88x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 11 August 2019
  • Diperbarui: 02 April 2020
Lirik Lagu Sewates Kerjo (Koplo Version) :

Kuat kuatne atimu
Nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo
Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat kuatne atimu nompo pacubaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Bagikan: