Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Ngobong Ati Suliyana Mp3

Suliyana 61x dilihat 9 bulan yang lalu
Suliyana - Ngobong Ati

Suliyana - Ngobong Ati

Download lagu Suliyana - Ngobong Ati Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Ngobong Ati
  • Artist: Suliyana
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.17 MB
  • Duration: 05:29 menit
  • Hits: 61x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 24 December 2014
  • Diperbarui: 06 April 2020
Lirik Lagu Ngobong Ati :

Kuwatno isun kuwatno
Nglakoni urip koyo gedigi

Saben ndino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cubone
Mulo wong tuwek bener omonge
Nyatane bener saiki ngobong ati
Gulo jowo rasane beru
Gudo ciloko akehe sewu

Isun seng ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi

Sampek wong tuwek pesene seng sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Kuwatno isun kuwatno
Nglakoni urip koyo gedigi

Saben ndino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cubone
Mulo wong tuwek bener omonge

Gulo jowo rasane beru
Gudo ciloko akehe sewu

Isun seng ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi

Sampek wong tuwek pesene seng sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati
Nyatane bener saiki ngobong ati

Bagikan: