Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Kidung Wahyu Kolosebo Niken Salindry Mp3

Niken Salindry 55x dilihat 9 bulan yang lalu
Niken Salindry - Kidung Wahyu Kolosebo

Niken Salindry - Kidung Wahyu Kolosebo

Download lagu Niken Salindry - Kidung Wahyu Kolosebo Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Kidung Wahyu Kolosebo
  • Artist: Niken Salindry
  • Genre: Indonesia
  • Size: 5.46 MB
  • Duration: 05:59 menit
  • Hits: 55x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 13 February 2019
  • Diperbarui: 25 March 2020
Lirik Lagu Kidung Wahyu Kolosebo :

Rumekso ingsun laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, howo kang dur angkoro
Senadyan setan gentayangan, tansah gawe rubeda
Hinggo pupusing jaman

Hameteg ingsun nyirep geni wiso murko
Maper hardening ponco, saben ulesing netro
Tinambaran sih kawelasan, ingkang paring kamulyan
Rumekso ingsun laku nisto ngoyo woroSang Hyang Jati Pengeran

Jiwanggo kalbu, samudro pepuntoning laku
Tumuju dateng gusti, Dzat Kang Amurbo Dumadi
Manunggaling kawulo gusti, krenteg ati bakal dumadi
Mukti ingsun ...tanpo piranti

Sumebyar ing sukmo madu sarining perwito
Maneko warno prodo, mbangun projo sampurno
Sengkolo tido mukso, kolobendu nyoto sirno
Tyasing roso mardiko,...

Mugiyo den sedyo pusoko Kalimosodo
Yekti dadi mustiko, sajeroning jiwo rogo
Bejo mulyo waskito, digdoyo bowo leksono
Byar manjing sigro-sigro

Ampuh sepuh wutuh, tan keno iso paneluh
Gagah bungah sumringah, ndadar ing wayah-wayah
Satriyo toto sembodo, Wirotomo katon sewu kartiko
Kataman wahyu ...Kolosebo

Memuji ingsun kanthi suwito linuhung
Segoro gando arum, suh rep dupo kumelun
Tinulah niat ingsun, hangidung sabdo kang luhur
Titahing Sang Hyang Agung

Rembesing tresno, tondo luhing netro roso
Roso rasaning ati, kadyo tirto kang suci
Kawistoro jopo montro, kondang dadi pepadang
Palilahing Sang Hyang Wenang

Nowo dewo jawoto, tali santiko bawono
Prasido sidhikoro, ing sasono asmoroloyo
Sri Narendro Kolosebo, winisudo ing gegono
Datan gingsir... sewu warso

Bagikan: