Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Tak Duduhi Dalane Nella Kharisma Mp3

Nella Kharisma 57x dilihat 9 bulan yang lalu
Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane

Download lagu Nella Kharisma - Tak Duduhi Dalane Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Tak Duduhi Dalane
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.09 MB
  • Duration: 04:19 menit
  • Hits: 57x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 10 February 2020
  • Diperbarui: 13 April 2020
Lirik Lagu Tak Duduhi Dalane :

Kesel atiku ngerasakke awakmu
Kabeh sing tak karep saiki wis ilang
Eling omongmu mung awakku sing mbok sayang
Nanging tresnamu mung manis neng lambe

Mbok kiro ku ra ngerti kowe karo de’e kebangeten
Koyo aku ra ngerti opo wae sing mbok delikke

Ngomong wae opo sing mbok karepke
Opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
Jujur wae opo sing mbok karepke
Ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane

Saiki wis ra kudu ngenteni awakmu tresnamu
Tak anggep wis ra ono kabeh janji manismu

Ngomong wae opo sing mbok karepke
Opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
Jujur wae opo sing mbok karepke
Ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane

Ngomong wae opo sing mbok karepke
Opo wae yen iso nggawe dadi atimu seneng
Jujur wae opo sing mbok karepke
Ra sah mandek terosno wae takduduhi dalane

Bagikan: