Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Suket Teki Nella Kharisma Mp3

Nella Kharisma 69x dilihat 1 tahun yang lalu
Nella Kharisma - Suket Teki

Nella Kharisma - Suket Teki

Download lagu Nella Kharisma - Suket Teki Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Suket Teki
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.25 MB
  • Duration: 04:35 menit
  • Hits: 69x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 27 April 2017
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu Suket Teki :

Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati
Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali
Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni
Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra iso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Tak tandur pari jebul tukule malah suket tekiKowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni
Jebule janjimu, jebule sumpahmu ra iso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Bagikan: