Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Rembulan Nella Kharisma Mp3

Nella Kharisma 201x dilihat 9 bulan yang lalu
Nella Kharisma - Rembulan

Nella Kharisma - Rembulan

Download lagu Nella Kharisma - Rembulan Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Rembulan
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.23 MB
  • Duration: 04:33 menit
  • Hits: 201x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 24 May 2019
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu Rembulan :

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane
Tatapan netramu nembus ning atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan
Tatapan netramu nembus ning atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Bagikan: