Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Ngomong Apik Apik Nella Kharisma Mp3

Nella Kharisma 48x dilihat 9 bulan yang lalu
Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik

Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik

Download lagu Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Ngomong Apik Apik
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.94 MB
  • Duration: 05:06 menit
  • Hits: 48x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 25 February 2019
  • Diperbarui: 29 March 2020
Lirik Lagu Ngomong Apik Apik :

Paran baen hang dijalok
Yo wis isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wis isun lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo
Nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup
Napsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso dudui dalan
Dudu malah gawe riko
Suyo lali lalian

Dumen mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Jaluk sepuro
Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hooo...
Cukup semene

Mestine welas ning ati
Biso dudui dalan
Dudu malah gawe riko
Suyo lali lalian

Dumen mergo isun hang welas
Riko gampangno
Suwi suwi perih nong batin
Hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Jaluk sepuro
Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hooo...
Cukup semene

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko
Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Jaluk sepuro
Nawi mulo wis dalane
Cukup semene hooo...
Cukup semene

Bagikan: