Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Lungset Nella Kharisma Mp3

Nella Kharisma 46x dilihat 1 tahun yang lalu
Nella Kharisma - Lungset

Nella Kharisma - Lungset

Download lagu Nella Kharisma - Lungset Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Lungset
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.94 MB
  • Duration: 05:06 menit
  • Hits: 46x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 30 March 2017
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu Lungset :

Tak sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Raono wujude ulie nganteni

Lungset ati iki
Nggonmu ngajaki pisahan
Sejatine aku salah opo
Tresno atiku wes ra ono liyo
Sek to sliramu.Gih enek opo
Tautah aku ngeliyo
Ning sliramu malih roso
Tautah aku ngeloro
Nanging sliramu suloyo
Ngelih janji lan roso

Nggonmu ngajaki pisahan
Sejatine aku salah opo
Tresno atiku wes ra ono liyo
Sek to sliramu.Gih enek opo
Tautah aku ngeliyo
Ning sliramu malih roso
Tautah aku ngeloro
Nanging sliramu suloyo
Ngelih janji lan roso
Sepurane yen aku ngeloro atimu
Ngelih janji lan ati ngeliyo
Sepurane yen aku ninggalke sliramu
Sibg tak jaluk gur siji
Nggonmu tetep wangi masio aku ra ono


Bagikan: