Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Lungiting Asmoro Nella Kharisma Mp3

Nella Kharisma 54x dilihat 1 tahun yang lalu
Nella Kharisma - Lungiting Asmoro

Nella Kharisma - Lungiting Asmoro

Download lagu Nella Kharisma - Lungiting Asmoro Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Lungiting Asmoro
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.42 MB
  • Duration: 04:53 menit
  • Hits: 54x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 22 October 2017
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu Lungiting Asmoro :

Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Ukuraning tresno dudu bondho NangingWong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho Nanging
Lungiting asmoro
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro

Bagikan: