Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Kartonyono Medot Janji Nella Kharisma Mp3

Nella Kharisma 267x dilihat 1 tahun yang lalu
Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji

Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji

Download lagu Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Kartonyono Medot Janji
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Lainnya
  • Size: 4.22 MB
  • Duration: 04:32 menit
  • Hits: 267x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 18 June 2019
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu Kartonyono Medot Janji :

Kok kebangeten men Sambat blas ra ono perhatian Jelas 'ku butuh atimu, 'ku butuh awakmu Kok kebangeten men Loro ati iki Tak mbarno karo tak nggo latihan Sok nek wes oleh gantimu, wes ra kajok aku Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegahMergo wes tau, wes tau jeru Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah Mbiyen wes tak wanti-wanti, ojo ngasi lali Tapi kenyataannya pergi Kartonyono ning Ngawi medot janjimu Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu Sak kabehane wes tak turuti tapi malah mblenjani Budalo malah tak duduhi dalane Metu kono, belok kiri, lurus wae Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati tambah mbebani Mbiyen aku jek betah, suwe-suwe wegah Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah Mbiyen wes tak wanti-wanti, ojo ngasi lali Tapi kenyataannya pergi Kartonyono ning Ngawi medot janjimu Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu Sak kabehane wes tak turuti tapi malah mblenjani Budalo malah tak duduhi dalane Metu kono, belok kiri, lurus wae Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati tambah mbebani

Bagikan: