Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Dalan Liyane Nella Kharisma Mp3

Nella Kharisma 234x dilihat 1 tahun yang lalu
Nella Kharisma - Dalan Liyane

Nella Kharisma - Dalan Liyane

Download lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Dalan Liyane
  • Artist: Nella Kharisma
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.41 MB
  • Duration: 04:52 menit
  • Hits: 234x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 17 February 2020
  • Diperbarui: 23 March 2020
Lirik Lagu Dalan Liyane :

Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane Sopo sing kuat ditinggal lungo Sopo sing atine ora loro Kenangan sing wis tak lakoni Tak simpen ning njero ati Dewe wes ra dadi siji Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun

Bagikan: