Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Hello Sayang Jovita Aurel Mp3

Jovita Aurel 47x dilihat 11 bulan yang lalu
Jovita Aurel - Hello Sayang

Jovita Aurel - Hello Sayang

Download lagu Jovita Aurel - Hello Sayang Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Hello Sayang
  • Artist: Jovita Aurel
  • Genre: Indonesia
  • Size: 3.25 MB
  • Duration: 03:33 menit
  • Hits: 47x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 06 August 2019
  • Diperbarui: 18 April 2020
Lirik Lagu Hello Sayang :

Heloo Sayang
Kepiye Kowe Kabarmu
Heloo Sayang
Opo Iseh Eling Suaraku

Suwe Tenan
Rasane Ora Ketemu
Kowe Karo Aku
Wis Suwe Ora Ketemu

Rungokno Iki Laguku
Ing Dino Ulang Tahunmu
Senajan Kowe Adoh Karo Aku
Aku Tetep Trisno Sliramu

Aku Ra Biso Lali
Nganti Tekaning Pati
Aku Aku Aku Terus Kelingan
Dino Ulang Tahunmu Sayang

Suwe Tenan
Rasane Ora Ketemu
Kowe Karo Aku
Wis Suwe Ora Ketemu

Rungokno Iki Laguku
Ing Dino Ulang Tahunmu
Senajan Kowe Adoh Karo Aku
Aku Tetep Trisno Sliramu

Aku Ra Biso Lali
Nganti Tekaning Pati
Aku Aku Aku Terus Kelingan
Dino Ulang Tahunmu Sayang

Bagikan: