Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Pamer Bojo (NEW PALLAPA) Jihan Audy Mp3

Jihan Audy 410x dilihat 1 tahun yang lalu
Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA)

Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA)

Download lagu Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Pamer Bojo (NEW PALLAPA)
  • Artist: Jihan Audy
  • Genre: Dangdut
  • Size: 6.95 MB
  • Duration: 07:12 menit
  • Hits: 410x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 03 April 2019
  • Diperbarui: 17 March 2020
Lirik Lagu Pamer Bojo (NEW PALLAPA) :

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepengen nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Neng opo seneng aku yen mung gawe larakuTeles kebes netes eluh ning dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Bagikan: