Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu ASW Aku Sayang We Irenne Ghea Mp3

Irenne Ghea 38x dilihat 9 bulan yang lalu
Irenne Ghea - ASW Aku Sayang We

Irenne Ghea - ASW Aku Sayang We

Download lagu Irenne Ghea - ASW Aku Sayang We Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: ASW Aku Sayang We
  • Artist: Irenne Ghea
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.98 MB
  • Duration: 05:10 menit
  • Hits: 38x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 05 March 2020
  • Diperbarui: 29 March 2020
Lirik Lagu ASW Aku Sayang We :

atiku kadung jeru karo kowe
tapi atimu malah berpaling ro liyane
opo aku kurang sayang, tegane kowe ngilang
ninggalke roso tresno dadi kenangan

rasane jero ati kudu nangis
perih batinku kelingan koyok di iris iris
kowe teko nggowo tresno, kowe lungo ninggal loro
ra mikir atiku dadi korban cintamu

getun aku kenal kowe
kadung tak tutup atiku nggo liyane
opo aku kurang sayang, tegane kowe ngilang
ninggalke roso tresno dadi kenangan

atiku kadung jeru karo kowe
tapi atimu malah berpaling ro liyane
opo aku kurang sayang, tegane kowe ngilang
ninggalke roso tresno dadi kenangan

getun aku kenal kowe
kadung tak tutup atiku nggo liyane
opo aku kurang sayang, tegane kowe ngilang
ninggalke roso tresno dadi kenangan

getun aku kenal kowe
kadung tak tutup atiku nggo liyane
opo aku kurang sayang, tegane kowe ngilang
ninggalke roso tresno dadi kenangan

Bagikan: