Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Negara (Live Lokananta) Iksan Skuter Mp3

Iksan Skuter 35x dilihat 1 tahun yang lalu
Iksan Skuter - Negara (Live Lokananta)

Iksan Skuter - Negara (Live Lokananta)

Download lagu Iksan Skuter - Negara (Live Lokananta) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Negara (Live Lokananta)
  • Artist: Iksan Skuter
  • Genre: Indonesia
  • Size: 3.35 MB
  • Duration: 03:43 menit
  • Hits: 35x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 12 February 2019
  • Diperbarui: 18 April 2020
Lirik Lagu Negara (Live Lokananta) :

Kesel atiku sabar ngerteni
Ngempet loro neng ati
Tresno karo kowe opo kudu larane
Nangis batin nganti koyo ngene

Wes mas aku seng mundur
Ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
Jalin cintane bubrah, roso ati ra nggenah
Kesel atiku sabar ngerteniAku pengene pisah, nanging sliramu wegah

Wes aku rak kuat, aku tak sek minggat
Tresno iki udu dolanan, loro atiku, atiku loro

Tresno seng suci sak ikine tinggal janji
Tangise ati dadi siji

Ra kuat aku, nyekso batine atiku

Bagikan: