Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu TAK IKHLASNO HAPPY ASMARA Mp3

HAPPY ASMARA 437x dilihat 9 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO

HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO

Download lagu HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: TAK IKHLASNO
  • Artist: HAPPY ASMARA
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.99 MB
  • Duration: 05:11 menit
  • Hits: 437x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 02 August 2019
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu TAK IKHLASNO :

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergiRa sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Bagikan: