Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) Happy Asmara Mp3

Happy Asmara 79x dilihat 9 bulan yang lalu
Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae)

Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae)

Download lagu Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae)
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.22 MB
  • Duration: 04:32 menit
  • Hits: 79x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 March 2020
  • Diperbarui: 23 March 2020
Lirik Lagu Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) :

Piye kabarmu saiki mantan
Opo iseh kelingan aku
Aku sing tau ngukir cerito tresno ning atimu
Sakdurunge kowe lungo ninggalke aku

Hal sing paling abot kuwi pancen ngikhlaske
Hal sing paling angel kuwi kudu nglalike
Snadyan iseh tresno aku iso opo
Mergo nyawang kowe wes nyanding wong liyo

Sadar diri wae aku dudu jodohne
Sadar rai wae aku dudu sing mbok karepke
Saiki aku mung iso ndungoke
Mugo langgeng selawase

Bagikan: