Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu BALIK KANAN WAE HAPPY ASMARA Mp3

HAPPY ASMARA 241x dilihat 1 tahun yang lalu
HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE

HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE

Download lagu HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: BALIK KANAN WAE
  • Artist: HAPPY ASMARA
  • Genre: Lainnya
  • Size: 4.97 MB
  • Duration: 05:09 menit
  • Hits: 241x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 13 September 2019
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu BALIK KANAN WAE :

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni
Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Wes wes cukup mending balik kanan wae

Bagikan: