Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Tobat Haddad Alwi & Sulis Mp3

Haddad Alwi & Sulis 33x dilihat 11 bulan yang lalu
Haddad Alwi & Sulis - Tobat

Haddad Alwi & Sulis - Tobat

Download lagu Haddad Alwi & Sulis - Tobat Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Tobat
  • Artist: Haddad Alwi & Sulis
  • Genre: Indonesia
  • Size: 44.23 MB
  • Duration: 45:29 menit
  • Hits: 33x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 19 December 2019
  • Diperbarui: 20 April 2020
Lirik Lagu Tobat :

Duh Gusti ingkang rekoso
Kagungan isining ndonyo
Sing gawe pasti lan jongko
Kang paring adil lan mulyo

Duh Gusti ingkang kuwoso
Nyipto bumi lan manungso
Moho adil lan ngapuro
Duh Gusti ingkang rekosoPeparing ampun kawulo

Duh Gusti Allah ya Robbi
Pengeran kang Moho Suci
Sembah sujud kagem Gusti
Sholawat kagem sang nabi

Duh Gusti ingkang rekoso
Kagungan isining ndonyo
Sing gawe pasti lan jongko
Kang paring adil lan mulyo

Manungso podo elingo
Neng ndunyo namung sedhelo
Siro kabeh kebak duso
Enggal-enggal mertobato

Bagikan: