Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Banyu Langit Eny Sagita Mp3

Eny Sagita 43x dilihat 11 bulan yang lalu
Eny Sagita - Banyu Langit

Eny Sagita - Banyu Langit

Download lagu Eny Sagita - Banyu Langit Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Banyu Langit
  • Artist: Eny Sagita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5 MB
  • Duration: 05:12 menit
  • Hits: 43x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 25 October 2017
  • Diperbarui: 25 March 2020
Lirik Lagu Banyu Langit :

Sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

udan grimis telesono klambi iki
jroning dodo ben ra garing ngekep janji
ora lamis gedene nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso lali

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Bagikan: