Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Balungan Kere Eny Sagita Mp3

Eny Sagita 84x dilihat 9 bulan yang lalu
Eny Sagita - Balungan Kere

Eny Sagita - Balungan Kere

Download lagu Eny Sagita - Balungan Kere Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Balungan Kere
  • Artist: Eny Sagita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 6.09 MB
  • Duration: 06:24 menit
  • Hits: 84x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 26 September 2019
  • Diperbarui: 25 March 2020
Lirik Lagu Balungan Kere :

Kudune kowe ngerteni (Ngerteni piye)
Kabeh mung titipane Gusti (Duh Gusti)
Senajan atimu wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nutupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Tapi kowe sambat wae
Jarene balungan kere
Opo pancen wes nasibku (Nasibku piye)
Kudu pisahan karo sliramu (Mesakne)
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni (Ngerteni piye)
Kabeh mung titipane Gusti (Duh Gusti)
Senajan atimu wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Seng penting wani nerus
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nutupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Tapi kowe sambat wae
Jarene balungan kere
Opo pancen wes nasibku (Nasibku piye)
Kudu pisahan karo sliramu (Mesakne)
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni (Ngerteni piye)
Kabeh mung titipane Gusti (Duh Gusti)
Senajan atimu wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Opo pancen wes nasibku (Nasibku piye)
Kudu pisahan karo sliramu (Mesakne)
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni (Ngerteni piye)
Kabeh mung titipane Gusti (Duh Gusti)
Senajan atimu wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Senajan atimu wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Bagikan: