Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Tatu Didi Kempot Mp3

Didi Kempot 261x dilihat 1 tahun yang lalu
Didi Kempot - Tatu

Didi Kempot - Tatu

Download lagu Didi Kempot - Tatu Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Tatu
  • Artist: Didi Kempot
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.41 MB
  • Duration: 04:52 menit
  • Hits: 261x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 06 July 2019
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu Tatu :

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Bagikan: