Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Suket Teki Didi Kempot Mp3

Didi Kempot 397x dilihat 1 tahun yang lalu
Didi Kempot - Suket Teki

Didi Kempot - Suket Teki

Download lagu Didi Kempot - Suket Teki Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Suket Teki
  • Artist: Didi Kempot
  • Genre: Indonesia
  • Size: 4.3 MB
  • Duration: 04:40 menit
  • Hits: 397x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 13 August 2017
  • Diperbarui: 18 March 2020
Lirik Lagu Suket Teki :

Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Bagikan: