Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Istighfar Sak Kuatmu Didi Kempot Mp3

Didi Kempot 22x dilihat 1 tahun yang lalu
Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu

Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu

Download lagu Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Istighfar Sak Kuatmu
  • Artist: Didi Kempot
  • Genre: Indonesia
  • Size: 5 MB
  • Duration: 05:12 menit
  • Hits: 22x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 15 May 2020
  • Diperbarui: 13 June 2020
Lirik Lagu Istighfar Sak Kuatmu :

Kelingan duso-dusoku kepungkur
Kelingan awakku sing ora tau ngeroso syukur
Kabeh opo sing tak suwun Gusti Allah turuti
Ora Lali Marang Awakku Iki

Segede – gedene duso sing kepungkur
Ojo nganti mandek ndungamu nyuwun pangapuro
Tambanono atimu istighfar sak kuatmu
Opo aku pantes melbu ning suwargoKanggo mbuka dalan tobat sak ombo ambane

Opo aku pantes melbu ning suwargo
Aku yo ora pingin melbu neroko
Ati iki mung nyuwun Gusti Allah
Kerso nyepurani se kabeh duso

Opo Aku pantes melbu ning suwargo
Aku yo ora pingin melbu neroko
Ati iki mung nyuwun Gusti Allah
Kerso nyepurani se kabeh duso

Mergo aku dudu sopo – sopo
Segede – gedene duso sing kepungkur
Ojo nganti mandek ndungamu nyuwun pangapuro
Tambanono atimu istighfar sak kuatmu

Kanggo mbuka dalan tobat sak ombo ambane
Opo Aku pantes melbu ning suwargo
Aku yo ora pingin melbu neroko
Ati iki mung nyuwun Gusti Allah

Kerso nyepurani se kabeh duso
Mergo aku dudu sopo – sopo

Bagikan: