Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Cidro Didi Kempot Mp3

Didi Kempot 303x dilihat 1 tahun yang lalu
Didi Kempot - Cidro

Didi Kempot - Cidro

Download lagu Didi Kempot - Cidro Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Cidro
  • Artist: Didi Kempot
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.11 MB
  • Duration: 04:21 menit
  • Hits: 303x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 07 August 2019
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu Cidro :

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Bagikan: