Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Banyu Langit Didi Kempot Mp3

Didi Kempot 236x dilihat 1 tahun yang lalu
Didi Kempot - Banyu Langit

Didi Kempot - Banyu Langit

Download lagu Didi Kempot - Banyu Langit Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Banyu Langit
  • Artist: Didi Kempot
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.48 MB
  • Duration: 04:59 menit
  • Hits: 236x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 11 June 2017
  • Diperbarui: 21 March 2020
Lirik Lagu Banyu Langit :

Sworo angin angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Bagikan: