Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Endog Kapitan Watu Dian Anic Mp3

Dian Anic 47x dilihat 10 bulan yang lalu
Dian Anic - Endog Kapitan Watu

Dian Anic - Endog Kapitan Watu

Download lagu Dian Anic - Endog Kapitan Watu Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Endog Kapitan Watu
  • Artist: Dian Anic
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.97 MB
  • Duration: 06:11 menit
  • Hits: 47x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 February 2015
  • Diperbarui: 25 March 2020
Lirik Lagu Endog Kapitan Watu :

Kaya endog kapitan watu

Apa cintane sampean wis luntur
Apa duwe sing anyar
Apa sayange wis pudar
Nunggu telung taun bli sabar

Mung bisa nangis lan njerit
nyungsep ning bantal
Sun ora berdaya
Najan batin bli nrima
Laki tega wayu cinta

reff:
Kaya endog kapitan watu
Nangis banyu mata bli metu
Jare setia
Nyatane dusta

Kaya digiles slender sanga
Laki njaluk pegat manten langka
Remuk ati ngrasa dizolimi
Sun gagas mata mlolong
ning negarane uwong

Mung bisa nangis lan njerit
nyungsep ning bantal
Sun ora berdaya
Najan batin bli nrima
Laki tega wayu cinta

reff:
Kaya endog kapitan watu
Nangis banyu mata bli metu
Jare setia
Nyatane dusta

Kaya digiles slender sanga
Laki njaluk pegat manten langka
Remuk ati ngrasa dizolimi
Sun gagas mata mlolong
ning negarane uwong

Apa cintane sampean wis luntur
Apa duwe sing anyar
Apa sayange wis pudar
Nunggu telung taun bli sabar

Mung bisa nangis lan njerit
nyungsep ning bantal
Sun ora berdaya
Najan batin bli nrima,
Laki tega wayu cinta

Bagikan: