Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Pingin Sayang Derradru Official Mp3

Derradru Official 31x dilihat 8 bulan yang lalu
Derradru Official - Pingin Sayang

Derradru Official - Pingin Sayang

Download lagu Derradru Official - Pingin Sayang Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Pingin Sayang
  • Artist: Derradru Official
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.39 MB
  • Duration: 05:52 menit
  • Hits: 31x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 26 September 2019
  • Diperbarui: 10 June 2020
Lirik Lagu Pingin Sayang :

saktenane bingung yen lagi kasmaran
mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
isuk awan bengi mung kebedo ati
pengenku mung siji, kowe tak impi impi

kudu kepiye aku le nyatake
aku mung wani nyawang seko kene
mergo kahanan uripku sing bedo
karo kowe sing luwih duwe bondo

pengen ngomong sayang, aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu
pengen ngomong tresno, aku wedi mbok gawe loro
sayangmu nggo wong liyo

saktenane bingung yen lagi kasmaran
mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
isuk awan bengi mung kebedo ati
pengenku mung siji, kowe tak impi impi

kudu kepiye aku le nyatake
aku mung wani nyawang seko kene
mergo kahanan uripku sing bedo
karo kowe sing luwih duwe bondo

pengen ngomong sayang, aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu
pengen ngomong tresno, aku wedi mbok gawe loro
sayangmu nggo wong liyo

pengen ngomong sayang, aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu
pengen ngomong tresno, aku wedi mbok gawe loro
sayangmu nggo wong liyo

pengen ngomong sayang, aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu
pengen ngomong tresno, aku wedi mbok gawe loro
sayangmu nggo wong liyo, sayangmu nggo wong liyo

Bagikan: