Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Tembang Tresno Arya Satria Mp3

Arya Satria 50x dilihat 9 bulan yang lalu
Arya Satria - Tembang Tresno

Arya Satria - Tembang Tresno

Download lagu Arya Satria - Tembang Tresno Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Tembang Tresno
  • Artist: Arya Satria
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.93 MB
  • Duration: 05:05 menit
  • Hits: 50x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 18 March 2017
  • Diperbarui: 25 March 2020
Lirik Lagu Tembang Tresno :

Haaaa...
Haaaa...
Haaaaaa...
Padange suryo
Nanging peteng neng mripatku
Sinare rembulan
Nambahi susahe atiku
Tresno seng tak jogo
Aku pamit lilakno lungakuAmung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padange suryo
Nanging peteng neng mripatku
Sinare rembulan
Nambahi susahe atiku
Tresno seng tak jogo
Amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Tembang tresno neng lambemu
Nyatane amung semu
Janji tresno marang aku
Nyatane nyusahne atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Aku pamit lilakno lungaku

Tembang tresno neng lambemu
Nyatane amung semu
Janji tresno marang aku
Nyatane nyusahne atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Aku pamit lilakno lungaku
Aku pamit lilakno lungaku

Bagikan: