Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu TATU Arda Mp3

Arda 471x dilihat 8 bulan yang lalu
Arda - TATU

Arda - TATU

Download lagu Arda - TATU Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: TATU
  • Artist: Arda
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.38 MB
  • Duration: 04:48 menit
  • Hits: 471x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 30 January 2020
  • Diperbarui: 08 June 2020
Lirik Lagu TATU :

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Bagikan: