Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Demi Kowe Xena Xenita Mp3

Xena Xenita 29x dilihat 1 tahun yang lalu
Xena Xenita - Demi Kowe

Xena Xenita - Demi Kowe

Download lagu Xena Xenita - Demi Kowe Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Demi Kowe
  • Artist: Xena Xenita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.34 MB
  • Duration: 04:44 menit
  • Hits: 29x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 30 July 2019
  • Diperbarui: 18 April 2020
Lirik Lagu Demi Kowe :

Mas aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak bukteke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranmu
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

Mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu, ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Mergo tresno aku isoh Adoh paran njogo roso
Godaan teko nanging aku ora ngiwo
Saiki wes urip bareng susah seneng dilakoni
Ono kowe aku wani ngadeppi urip iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekan ing patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Bagikan: