Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Manut Dalane (Klenik Genk Ft Ndarboy Genk Cover) Woro Widowati Mp3

Woro Widowati 161x dilihat 7 bulan yang lalu
Woro Widowati - Manut Dalane (Klenik Genk Ft Ndarboy Genk Cover)

Woro Widowati - Manut Dalane (Klenik Genk Ft Ndarboy Genk Cover)

Download lagu Woro Widowati - Manut Dalane (Klenik Genk Ft Ndarboy Genk Cover) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Manut Dalane (Klenik Genk Ft Ndarboy Genk Cover)
  • Artist: Woro Widowati
  • Genre: Cover
  • Size: 3.96 MB
  • Duration: 04:05 menit
  • Hits: 161x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 05 June 2020
  • Diperbarui: 06 June 2020
Lirik Lagu Manut Dalane (Klenik Genk Ft Ndarboy Genk Cover) :

rumangsane aku ora nduwe ati
sak penakmu dewe leh mu ngelarani
rumangsane aku ora nduwe roso
kowe tego rabi karo wong liyo

wes tak cubo laku ngilangi roso
tresno iki ngelalekke janji sing wes tok blenjani

Gusti ajeng pripun malih
yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso
sing sagete namung katah dedungo

sudah berulang kali ku bertahan
berjuang dinggo tekaning bebrayan
nanging kenyataan ora tekan pelaminan
kowe ora nerimo karo keadaan


tekan sepiro aku arep nyubo
ra nelongso ngilangi loro ning jero dodo

Gusti ajeng pripun malih
yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso
sing sagete namung katah dedungo

Gusti ajeng pripun malih
yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti kulo namung manungso
sing sagete namung katah dedungo
sing sagete namung katah dedungo
sing sagete namung katah dedungo

Bagikan: