Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu STEL KENDO (OM. SERA) Via Vallen Mp3

Via Vallen 22x dilihat 11 bulan yang lalu
Via Vallen - STEL KENDO (OM. SERA)

Via Vallen - STEL KENDO (OM. SERA)

Download lagu Via Vallen - STEL KENDO (OM. SERA) Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: STEL KENDO (OM. SERA)
  • Artist: Via Vallen
  • Genre: Dangdut
  • Size: 3.3 MB
  • Duration: 03:38 menit
  • Hits: 22x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 15 July 2017
  • Diperbarui: 09 June 2020
Lirik Lagu STEL KENDO (OM. SERA) :

pengene sugih bondho
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo

pengen akeh duite
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

alasane nomer siji kui ekonomi
pengen sugih bondho lan dadi priyayi
mulo makaryo uripe ditoto
rasah podo ngersulo rugi tenogo

alasane nomer loro harga diri
kakehan ita itu nuruti gengsi
pengen ra kerjo urip koyo rojo
la kowe malah ngempong, tambah ra cetho

wes wes uwes ora usah alesan
ora usah bimbang, intine tetep tenang

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

syalalalala abot sanggane
kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi
tubruk syahdu syalalalalala

ben dino mung sambat wae, uwes to leh
rasah nggo panik, ndak dikiro kurang piknik
lemeske pikire wanek-wanekke, utangke tanggane

stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi
stel kendo ojo stel kenceng, lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi, rasah kakehan atraksi

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite, magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe

Bagikan: