Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Ninggal Tatu ft. Dj Theplex Syahiba Saufa Mp3

Syahiba Saufa 19x dilihat 10 bulan yang lalu
Syahiba Saufa - Ninggal Tatu ft. Dj Theplex

Syahiba Saufa - Ninggal Tatu ft. Dj Theplex

Download lagu Syahiba Saufa - Ninggal Tatu ft. Dj Theplex Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Ninggal Tatu ft. Dj Theplex
  • Artist: Syahiba Saufa
  • Genre: Dangdut
  • Size: 6.16 MB
  • Duration: 06:31 menit
  • Hits: 19x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 21 May 2020
  • Diperbarui: 09 June 2020
Lirik Lagu Ninggal Tatu ft. Dj Theplex :

Ning ngopo ra crito
yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo
ninggal tatu ning dodo

rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani
nganti tekane mati
ning nyatane janjimu
kuwi mung kari janji

panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang
anggonku labuh kowe opo seh kurang

ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno
yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo
rasane ati iki koyo keno mowo
barang wes ngerti ning mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane mati
ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak uwise ngerti kowe ning aku ngapusi

kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang-gadang tegane gawe lirang

Bagikan: