Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Dadi Areng Syahiba Saufa Mp3

Syahiba Saufa 23x dilihat 9 bulan yang lalu
Syahiba Saufa - Dadi Areng

Syahiba Saufa - Dadi Areng

Download lagu Syahiba Saufa - Dadi Areng Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Dadi Areng
  • Artist: Syahiba Saufa
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.01 MB
  • Duration: 05:13 menit
  • Hits: 23x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 12 March 2019
  • Diperbarui: 16 June 2020
Lirik Lagu Dadi Areng :

pungkase sun roso getun
gemantung nong ati nisun
janji podo welas
pungkase wurung

arep nyalahne sopo
dung mulo wes seng biso
jodo seng gelem marek
isun lan riko

yo wes kudu di ngerteni
takdir nulis gedigi

sun batah tetep
seng keneng di ganti

ambi belajar pasrah
ambi belajar iklas
masio tah kudu pisah
tetepo welas

kebles eluh ring pipi
sesek roso neng ati
dongeng hang tau seneng
saiki dadi areng

wes angel sun lan riko sanding
seng biso dadi siji maneng

yo wes kudu di ngerteni
takdir nulis gedigi
sun batah tetep
seng keneng di ganti

ambi belajar pasrah
ambi belajar iklas
masio tah kudu pisah
tetepo welas

kebles eluh ring pipi
sesek roso neng ati
dongeng hang tau seneng
saiki dadi areng

wes angel sun lan riko sanding
seng biso dadi siji maneng

kebles eluh ring pipi
sesek roso neng ati
dongeng hang tau seneng
saiki dadi areng

wes angel sun lan riko sanding
seng biso dadi siji maneng

Bagikan: