Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Iling Riko Syahiba Mp3

Syahiba 29x dilihat 9 bulan yang lalu
Syahiba - Iling Riko

Syahiba - Iling Riko

Download lagu Syahiba - Iling Riko Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Iling Riko
  • Artist: Syahiba
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.88 MB
  • Duration: 05:00 menit
  • Hits: 29x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 03 January 2019
  • Diperbarui: 16 June 2020
Lirik Lagu Iling Riko :

Kadung sun eling riko
Temetes banyu moto
Eling magih bengene
Riko ngelarani isun

Kari sing nduwe welas
Riko nong awak isun
Sampek isun nangis getih
Tetep baen riko arep nyingkrih

Jerune tatune hang sun roso
Gawe bengi nono sempurno
Batin isun soyo perih
Soyo nyikso sakat riko ngelarani

Sing kurang kurang welas iki
Hang sun lungno mung kanggo riko
Tapi riko malah tego nyulayani ati isun hang wis loro
Hang wis loro

Kari sing nduwe welas
Riko nong awak isun
Sampek isun nangis getih
Tetep baen riko arep nyingkrih

Jerune tatune hang sun roso
Gawe bengi nono sempurno
Batin isun soyo perih
Soyo nyikso sakat riko ngelarani

Sing kurang kurang welas iki
Hang sun lungno mung kanggo riko
Tapi riko malah tego nyulayani ati isun hang wis loro
Hang wis loro

Bagikan: