Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Banyu Moto Slemanreceh Mp3

Slemanreceh 85x dilihat 11 bulan yang lalu
Slemanreceh - Banyu Moto

Slemanreceh - Banyu Moto

Download lagu Slemanreceh - Banyu Moto Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Banyu Moto
  • Artist: Slemanreceh
  • Genre: Indonesia
  • Size: 6.09 MB
  • Duration: 06:24 menit
  • Hits: 85x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 12 March 2020
  • Diperbarui: 11 June 2020
Lirik Lagu Banyu Moto :

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Bagikan: