Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Banyu Moto Safira Inema Mp3

Safira Inema 49x dilihat 10 bulan yang lalu
Safira Inema - Banyu Moto

Safira Inema - Banyu Moto

Download lagu Safira Inema - Banyu Moto Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Banyu Moto
  • Artist: Safira Inema
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.38 MB
  • Duration: 04:49 menit
  • Hits: 49x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 13 June 2020
  • Diperbarui: 16 June 2020
Lirik Lagu Banyu Moto :

tembang iki tak gawe
mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Bagikan: