Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Keno Godho Om Wawes Mp3

Om Wawes 17x dilihat 10 bulan yang lalu
Om Wawes - Keno Godho

Om Wawes - Keno Godho

Download lagu Om Wawes - Keno Godho Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Keno Godho
  • Artist: Om Wawes
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.01 MB
  • Duration: 05:13 menit
  • Hits: 17x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 January 2018
  • Diperbarui: 10 June 2020
Lirik Lagu Keno Godho :

wengi kang dadi seksi
netes deres eluhku ning pipi
nyeri roso ning ati
ngerti kowe mblenjani janji, ngelarani ati

nanging aku iso sabar lan nerimo
mergo gede roso tresnaku ning sliramu

wes terus-terusno anggonmu ngapusi aku
wes terus-terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes nyobo nrimo ngampet loro neng njero dodo
aku wes nyobo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko, ora ngiro, kowe keno godho lanang liyo

kuping rung sido krungu
marang janji-janji manismu
omonganmu mung palsu
jebul elek polah tingkahmu ning mburiku

wes terus-terusno anggonmu ngapusi aku
wes terus-terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes nyobo nrimo ngampet loro neng njero dodo
aku wes nyobo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko, ora ngiro, kowe keno godho lanang liyo

(wes terus-terusno anggonmu ngapusi aku)
wes terus-terusno anggonmu ngelarani aku
aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

aku wes nyobo nrimo ngampet loro neng njero dodo
aku wes nyobo lilo mergo wes kebacut tresno
ora nyongko, ora ngiro, kowe keno godho lanang liyo

Bagikan: