Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Kebacut Tresno Om Wawes Mp3

Om Wawes 31x dilihat 11 bulan yang lalu
Om Wawes - Kebacut Tresno

Om Wawes - Kebacut Tresno

Download lagu Om Wawes - Kebacut Tresno Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Kebacut Tresno
  • Artist: Om Wawes
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.08 MB
  • Duration: 04:18 menit
  • Hits: 31x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 14 March 2018
  • Diperbarui: 10 June 2020
Lirik Lagu Kebacut Tresno :

naliko aku nemu roso tresno
marang sliramu nglakoni crito
urip tansah nyawiji marang sliramu sing ono ning ati
nanging atimu wes ono sing nduweni

aku kebacut tresno marang sliramu
nalikane sliramu ono neng aku
aku keloro-loro kudu lungo
raiso mendem roso terus nelongso, aku trimo lungo

wes tak lilak-lilakke kowe
wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
wes tak lalek-lalekke kowe
yen wes dalane kudu kuat atine, kudu kuat atine

trenyuh atiku yen eleng janjine
keronto-ronto nelongso uripku
aku wes nyoba ikhlas nanging crito iki muk gawe kandas
ra nyongko akhire kowe luwih mulih kae

aku kebacut tresno marang sliramu
nalikane sliramu ono neng aku
aku keloro-loro kudu lungo
raiso mendem roso terus nelongso, aku trimo lungo

wes tak lilak-lilakke kowe, wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
wes tak lalek-lalekke kowe, yen wes dalane kudu kuat atine, kudu kuat atine
wes tak lilak-lilakke kowe, wes tak ikhlas-ikhlaske kowe
wes tak lalek-lalekke kowe, yen wes dalane kudu kuat atine, kudu kuat atine

Bagikan: