Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro Om Wawes Mp3

Om Wawes 21x dilihat 10 bulan yang lalu
Om Wawes - A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro

Om Wawes - A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro

Download lagu Om Wawes - A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro Mp3 gratis di Dewalagu.se lengkap dengan liriknya. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro
  • Artist: Om Wawes
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.89 MB
  • Duration: 05:01 menit
  • Hits: 21x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 14 March 2018
  • Diperbarui: 10 June 2020
Lirik Lagu A.J.K.S Atiku Jembar Koyo Segoro :

Aku ra nyongko bakal ngene akhire
Ra kepikiran dadi remuk atiku
Atiku lungkrah mergo kahananku bubrah
Coba tak eling loromu neng aku

Biyen kowe tresno malah saiki kowe lungo
Aku mbok tinggal malah karo wong liyo
Nyesek rosone dodoku trenyuh rasaning atiku
Kok kowe tego ninggalke aku

Kowe tau ning uripk, kowe tau neng atiku
Ra bakal ilang rabakal ilang

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro

Biyen kowe tresno malah saiki kowe lungo
Aku mbok tinggal malah karo wong liyo
Nyesek rosone dodoku trenyuh rasaning atiku
Kok kowe tego ninggalke aku

Kowe tau ning uripku kowe tau neng atiku
Ra bakal ilang rabakal ilang

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro

Kowe tau ning uripku kowe tau neng atiku,
Ra bakal ilang rabakal ilang

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro

Omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
Nanging senajan atiku seh tresno
Bendino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
Atiku jembar, jembar koyo segoro
Atiku jembar, jembar koyo segoro
Atiku jembar, jembar koyo segorooooooo……

Bagikan: